Фотограф Артур Бондар спеціально прилітав з Москви до Києва, аби відзняти фотосесію президента України для видання The Guardian.

Артур Бондар - досить відомий фотограф в столиці Російській Федерації. Останній його проект "Архів чужих споминів" стосувався подій Другої світової війни. І отримав досить схвальні відгуки від топ-чиновників Росії.

Саме Артура Бондаря запросили провести фотосесію президента України Володимира Зеленського для The Guardian.

Про це сам Бондар повідомив у Facebook.

"Завжди приємно зустріти щиру та емоційну людину, замість ділової маски політика найвищого рівня. Спасибі велике Володимиру Зеленському за зустріч і приємне спілкування. Не пропустіть у свіжому номері The Guardian Weekend наш матеріал з Володимиром Зеленським, президентом України", - написав Бондар.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Про те, що фотосесію проводив фотограф з Москви повідомила Президент Асоціації адвокатів України Зоя Ярош. Вона додала, що сам Бондар з Кривого Рогу, але зараз живе у Москві.

"А ось і майстер, який робив усі фото для фотосесії нашого президента в The Guardian. У Москві живе. Народився в Кривому Розі", - написала Ярош.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше українські політики оригінально привітали прекрасну половину країни з Міжнародним жіночим днем: Кулеба назвав 8 березня "Днем прав жінок", Порошенко подякував за захист країни.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Україні проходить так звана чистка органів прокуратури, а справа рейсу MH17 поки в "сірій зоні".

Також "Знай.ua" писав, що в Києві відбулися протести на 8 березня. Учасники акцій принесли на Михайлівську площу труну.