Президент України Володимир Зеленський розповів, що працювати в кабінеті, де раніше працювали горезвісні "папєрєдніки" створює йому "жахливу незручність". Про це глава держави заявив в резонансному інтерв'ю авторитетній британській газеті The Guardian, яке Офіс президента опублікувало українською мовою для загального доступу.

Володимир Олександрович зазначив журналісту видання, що йому важко сидіти в приміщенні на Банковій, оскільки "це жахливо". Президент також припустив, що для деяких його попередників у цьому кабінеті сиділося, як вдома. Також Зеленський поскаржився репортеру, що він не може зробити в цьому своєму кабінеті хоч якийсь ремонт, тому що він знаходиться в історичній будівлі, і це стає неможливим.

Володимир Зеленський, фото - Getty Images
Володимир Зеленський, фото - Getty Images

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Трамп поставив Зеленського на один щабель з коронавірусом.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Зеленського для The Guardian фотографував спец з РФ.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленський скоїв зухвалий вчинок і "прогнав" з України провідні компанії.