На сайті НАЗК була оприлюднена декларація колишнього глави Офісу президента Зеленського Андрія Богдана, з якої українці дізналися, що він дуже небідна людина, його навіть можна назвати "олігархом". Виявилося, що ексчиновник володіє безліччю нерухомості, елітними автомобілями і землею. Так, Богдан задекларував 5 найдорожчих автомобілів, серед яких Tesla і Mercedes-Benz, три пари швейцарських наручних годинників, і заощадження в сумі 1,4 млн доларів, 0,8 млн євро і 10,6 млн гривень.

При цьому, колишній голова ОП зберігає готівкові заощадження у сумі 722 тисячі доларів і 238 тисяч євро. На рахунках у банках Богдан тримає ще 676 тисяч доларів, 502 тисячі євро і понад 10 мільйонів гривень. Деякі з цих рахунків у нього в словацькому банку. До речі, Богдан володіє квартирою в Словаччині. Торік Андрій Богдан придбав три елітних автомобіля – Mercedes-Benz GLS-350 (2,9 мільйона гривень), Tesla Model X (750 тисяч гривень) і Mercedes-Benz GL500 (250 тисяч гривень). Також він володіє Tesla S85 за 0,7 млн гривень і Mercedes-Benz Vito 116 CDI (обидві 2015 року випуску) за 0,5 млн гривень.

Крім того, ексчиновник задекларував право на користування 10 об'єктами незавершеного будівництва, це на підставі інвестиційного договору. Сюди входять квартири від 45 кв. м до 120 кв. м, які повністю або частково будуються за його гроші. Квартиру в Словаччині Богдан купив за 2,2 мільйона гривень. Також у нього є квартири в Києві за 0,7 мільйона гривень і за 0,2 мільйона гривень. Також у Богдана багато земельних ділянок у Києві та Київській області, а ще кілька у Львівській області. Але їх вартість не казана в декларації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, голова ОПУ Богдан уперше прокоментував обмін полоненими, намічений на сьогоднішню ніч.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що відбувається на закритих засіданнях "Слуги народу".

Також портал "Знай.uа" писав, що Трамп почав проти Зеленського брудну гру.