Народний депутат від фракції "Слуга народу" Юрій Корявченков, більш відомий як Юзик зі студії "Квартал 95", влаштував ДТП у Києві в районі Верховної Ради. Судячи з фотографій, опублікованих нардепом партії "Батьківщина", Корявченков став винуватцем інциденту.

Виявилося, що Юзик зіткнувся з іномаркою, після чого в очікуванні співробітників поліції спілкувався з водієм постраждалого авто. Про це на Facebook-сторінці повідомив нардеп від "Батьківщини" Володимир Кабаченко.

Політик зазначив, що він їхав на зустріч, коли побачив ДТП за участю свого колеги. Не втримався і зробив фотографію.

"Їду на зустріч... і тут картина: Задоволений Юзик на тлі не дуже задоволеного власника авто, в яку в'їхав Юзик. Всім обережніше і уважніше за кермом!" - наголосив Кабанченко.

ДТП з Юзиком, скріншот з Facebook

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що нещодавно в Києві сталася смертельна ДТП на Набережному шосе. Відомо, що зіткнулися автомобіль Subaru і Volkswagen.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Харкові фанат Зайцевої на Ford не пропустив швидку допомогу на виклик, кадри ПП.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві п'яна мати трьох дітей влаштувала жорстку ДТП і після цього вдавала з себе пішохода.