Стало відомо, що російські коміки з Стерлітамака в Оренбурзі в своєму гумористичному номері висміяли вітальні промови президента Російської Федерації Володимира Путіна. Виступ на фестивалі КВК розмістили на YouTube.

Так, коміки показали цілу нарізку новорічних привітань глави російської держави Володимира Путіна. У кожному своєму урочистому виступі президент зазначав, що попередній рік виявився досить непростим. До того ж, одне з таких привітань почав і Дмитро Медведєв під час свого правління в РФ.

Також слід зазначити, що збірна команда Башкирського державного університету з Стерлітамака - "Лото щочетверга о 18:30" виступала на фестивалі КВК вперше. І відразу ж домоглася грандіозного успіху. Відео з їх номером активно продовжують публікувати в різних соціальних мережах.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у президента Володимира Путіна намагаються "перефарбувати" українців у росіян одним законом.

Як повідомляв портал "Знай.ua", президент Російської Федерації Володимир Путін звільнив українців від обов'язкового іспиту для отримання громадянства.

Також "Знай.ua" писав, що Володимир Путін провів зустріч з українським політиком Віктором Медведчуком.