Українська медицина зараз відчуває шалене навантаження. Про це йдеться у повідомленні Олексія Давиденка на сторінці facebook.

Збулася мрія мільйонів українців - рятувати від вірусу їх будуть в обшарпаних палатах, смердючих туалетах, без протоколів лікування, без достатньої кількості обладнання, без ресторанного харчування та змінного постільної білизни. І головне. Рятувати їм життя будуть люди, у яких місячна зарплата як один похід на обід в ресторан.

Скріншот повідомлення

"Вони так вже обісралися, що навіть негайно вирішили дати лікарям подвійну ставку і почати рахувати ЗП погодинно. Де ж ви раніше були? Вони зараз ставлять масово по лікарнях ШВЛ, УЗД і рентгени. Вони зараз скидаються на ремонти палатних боксів. Вони зараз масово шукають знайомих серед українських лікарів", - додає автор.

Біда за дверима, а бігти від неї нікуди - тільки в звичайну державну інфекційну. Їх найстрашніший сон раптом став реальністю - їх ніде більше не чекають і ніде не приймуть. З грошима, лімузинами, охоронцями і особистими літаками, багато з них відчують на власній шкурі, що таке безкоштовне загальнодержавне медичне обслуговування.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Конча Заспа приречена - VIP-пацієнти на власній шкурі випробують українську медицину через коронавірус.

Як повідомляв Знай.uа у школах змінюється розклад через коронавірусний карантин, коли чекати канікул.

Також Знай.uа писав, у Львові аптеки і магазини "включили" особливий режим через коронавірус, що потрібно знати.