Італійське видання La Repubblica оприлюднило інформацію, що хворих на коронавірус в країні насправді в 10 разів більше, ні ж в офіційній статистиці. Саме цим пояснюється така велика смертність, порівняно з іншими країнами. Наприклад, в кореї смертність становить 0,6%, а в Італії -9%.

В Україні підтверджено всього 97 випадків коронавірусу лише через те, що в країні мало тестів, тому неможливо виявити всіх хворих на COVID-19.

Про це заявив Андрій Пальчевський у своєму новому відеозверненні.

″У Києві хочуть поставити на ремонт крематорій. Хочеться сказати — залишіть його в переносному сенсі собі. Тому що ця влада в цьому крематорії віртуально і закінчити повинна.

Я хочу сказати, що все це розвертається на тлі того, що у нас так мало тестів. Всього 100 людей підтверджених (хворих на коронавірус — ред.). Якби тестів було зроблено стільки ж, скільки в Італії, то зараз у нас були б десятки тисяч хворих. І ця реальна картина врятувала б життя. Я щойно розмовляв з одним із депутатів, який лежить в Олександрівській лікарні, він каже, що забита реанімація, забита вся лікарня, а ліки зхакінчилися. От і вся наша підготовка влади″, - зазначив Пальчевський.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

больных в 10 раз больше!!!

больных в 10 раз больше!!!

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Dinsdag 24 maart 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на сьогодні в Україні виявлено 97 інфікованих коронавірусом. Захворюваність продовжує зростати кожні добу і охоплює нові регіони країни.

Як повідомляв портал Знай.ua, пандемія зупинила транспорт по всій Україні — які обмеження ввели для пасажирів.

Також Знай.ua писав, як не заразитися коронавірусом — прості рекомендації, здатні врятувати життя