Ексглава МЗС України Леонід Кожара затриманий за підозрою в умисному вбивстві. Його везуть до суду. Про це заявив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко на своїй сторінці у facebook.

Скріншот повідомлення

Ймовірно, мова про смерть колишнього керівника телеканалу "Інтер" Сергія Старицького від вогнепального поранення, яка сталася місяць тому у будинку Кожари. За словами Геращенка, йому планують обрати міру запобіжного заходу.

"Колишній міністр закордонних справ України Леонід Кожара тільки що затриманий співробітниками поліції за підозрою в умисному вбивстві Сергія Старицького. Зараз його доставляють до суду для обрання міри запобіжного заходу", - зазначив Геращенко.

І нагадав, що в ніч на 22 лютого в домі Леоніда Кожари був знайдений труп громадянина Старицького з вогнепальним пораненням скоєним із нагородної сброі власника дома. Л. Кожара та його дружина відпочатку і досі стверджують, що Сергій Старицький покінчив життя самогубством.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Затримання Кожари, фото facebook Геращенка
Затримання Кожари, фото facebook Геращенка

Слідчі та прокурори перевірили обставини загибелі колишнього директора телеканалу Інтер і прийшли до висновку, що він не міг сам себе застрелити.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, українці з Diamond Princess вирішили не повертатися на батьківщину, в МЗС зробили заяву.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що у будинку ексглави МЗС Кожари знайшли застреленого чоловіка, - поліція.

Також портал "Знай.uа" писав, що колега Зеленського Тищенко так поспішав голосувати, що раптово зганьбив сам себе.