Російського опозиціонера Олексія Навального у Москві "невідомі" обсипали мукою і облили кислим молоком.

Про це повідомив сам Навальний на своїй сторінці у Twitter. За словами Опозиціонера, біля будівлі редакції "Ехо Москви" троє осіб обсипали його борошном і облили кислим молоком. Навальний не уточнив, з чим це може бути пов'язано, однак звинуватив у скоєному "загони Путіна".

"Загони Путіна в дії. Прийшов на "Ехо". Біля входу три дегенерата. Обсипали мене борошном і облили кислим молоком якимось. Напевно всі ще й з коронавірусом. А ви кажете карантин", - написав Навальний.

Чи був коронавірус у тих трьох членів "загонів Путіна", невідомо. Але, принаймі, цього разу Навального не поранили, як у випадку з обливанням зеленкою.

Два роки тому, у квітні 2017-го, поблизу офісу Фонду боротьби з корупцією в Москві Олексію Навальному плеснули в обличчя зеленкою і пошкодили око.

Порліція розпочала розслідування, однак через кілька місяців успішно його припинила, "у зв'язку з невстановленням особи, що підлягає залученню в якості обвинувачуваного".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Навальний показав, як краде сім'я головної путінської пропагандистки

Як повідомляв портал Знай.ua, у Росії померла затята противниця опозиціонера Олексія Навального Лідія Аркадіївна.

Також Знай.ua писав, Навальний заявив, що його отруїли у СІЗО