Другий раз в історії України жінка отримала генеральське звання. Президент Володимир Зеленський надав звання генерал-майора заступнику начальника Департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки Служби безпеки України Юлії Лапутіній.

Про це повідомили на сторінці СБУ у Facebook. Відзначається, що Юлія Лапутіна є справжнім бойовим офіцером і на ділі знає, що таке захист країни від російської агресії.

Скріншот: СБУ / Facebook
Скріншот: СБУ / Facebook

"Учора Президент Володимир Зеленський присвоїв звання генерал-майора Юлії Лапутіній. Вона – заступник начальник Департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки. Справжній бойовий офіцер. Людина, яка на ділі знає, що таке захист країни від російської агресії. Вітаємо Юлію і неймовірно пишаємося!", - написали в СБУ.

Варто нагадати, що першою жінкою в Україні, яка отримала звання генерал-майора в жовтні 2018 року стала начальниця Військово-медичного управління СБУ Людмила Шугалей.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вдруге в історії країни жінка отримала генеральське звання! І вдруге – у Службі безпеки України. Учора Президент...

Geplaatst door Служба безпеки України op Donderdag 26 maart 2020

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Донбасі українських воїнів обстріляли з ракетних комплексів, гранатометів та кулеметів — звіт ООС. Противник застосував заборонену Мінськими домовленостями зброю.

Як повідомляв портал "Знай.ua", осатанілі бойовики 15 разів обстріляли українських захисників на Донбасі, в ООС повідомили про поранених. Внаслідок ворожих обстрілів три військовослужбовці Об'єднаних сил отримали бойове ураження.

Також "Знай.ua" писав, українські військові потрапили під кулі окупантів на Донбасі – в ООС повідомили про поранених. Збройні формування Російської Федерації сім разів порушили режим припинення вогню