Свіжопризначена Зеленським генпрокурорка Венедіктова показала декларацію, в якій можна знайти багато чого цікавого.

Як свідчать дані з електронної декларації за 2019 рік, розміщеній на сайті НАЗК, Ірина Венедіктова задекларувала Porsche Cayenne, земельні ділянки, 13 банківських рахунків і будинок площею майже 400 кв.м.

Згідно з інформацією в декларації, автомобіль Porsche Cayenne Венедіктова купила у січні 2014 року. Сьогодні вартість такої автівки становить біля 2,5 мільйона гривень.

Крім того, Венедіктова задекларувала стотисячні заробітні плати: 312 737 грн, які вона отримала за основним місцем роботи, а також 186 156 грн отримані за роботу на посаді народної депутатки.

Не позбавлена нова генпрокурорка і готівки. Згідно із декларацією, Венедіктова має на руках 50 000 гривень і 20 000 доларів США.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Крім цього майже 80 000 гривень та понад 5000 євро лежать у генпрокурорки на банківських рахунках, яких, згідно з декларацією, родина Венедіктової відкрила аж 13 у різних українських банках: ПриватБанку, Укрсиббанку та Райффайзен Банку "Аваль".

До всього цього Венедіктова залишається професоркою кафедри цивільно-правових дисциплін юридичного факультету в Харківському національному університеті імені В.Н. Каразіна та радницею у ТОВ "Перегрин Кепітал Груп".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Венедиктова одягла мантію гепрокурора

Як повідомляв портал Знай.ua, кілька років тому Венедіктова намагалася отримати посаду судді у Верховному суді України. Однак не змогла набрати достатньої кількості балів на профільному іспиті. У підсумку – вибула з конкурсу.

Також Знай.ua писав, Зеленський сказав своє сакральне ″до побачення″ Рябошапці