Відомий український журналіст Ігор Лесєв розкритикував українську владу, яка є "елітою" та намагається в першу чергу вберегти від коронавірусу "власний зад", а вже потім залишками лікують інфікованих українців.

Відповідний допис він оприлюднив на власній Facebook-сторінці.

"Ми тут активно радіємо, як коронавірус зрівняв шанси еліти і плебс. Медицини у нас, дійсно, немає. Безкоштовної, так точно. Але навіть в таких кризових умовах наша еліта живе відокремлено. В Україні на сьогодні виявлено 113 хворих на коронавірус. З них - 5 народних депутатів. Плюс дружина нардепа. Плюс підозра у Хорошковського, який вже госпіталізований.

Статистку відчуваєте своєї жопой? У нас навіть звичайний тест на коронавірус отримує еліта. В першу і другу чергу. У третю, якщо щось ще залишається - всі інші. А інших, до речі, не так багато. Щодня на коронавірус в країні перевіряють кілька десятків людей", - написав він.

Ігор Лесев, фото з Facebook
Ігор Лесев, фото з Facebook

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Водночас журналіст навів приклад, який підтверджують той факт, що українці не мають тих можливостей, які має "еліта".

"Просто проведіть експеримент. Зателефонуйте в вашу поліклініку і опишіть симптом - температура, сухий кашель, хочу пройти тест на коронавірус. І вам відмовлять. Попросять почекати ще пару днів. Скажуть, що потрібна консультація сімейного лікаря. Скажуть, що у поліклініки взагалі тестів немає і їх розподілили в інші лікарні.

Навіть перебуваючи на потопаючому "Титаніку" у нас як і раніше закриті трюми для третього класу. Плебею ставлять ГРВІ та "звичайний грип", тому що тестів на нього немає. У нас навіть зґвалтована і убита медицина, яка працює на останньому подиху, все одно обслуговує тільки еліту. Плебс масово не перевіряють. У них немає ніяких шансів потрапити в Олександрівську лікарню. І немає ніяких шансів отримати окремий бокс", - підкреслив він.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лесєв прокоментував заміну прем'єра

Як повідомляв портал Знай.uа, Ігор Лесєв прокоментував відставку Гончарука

Також портал Знай.uа писав, Ігор Лесєв довів, що "слуги народу" небезпечніші за коронавірус