Коронавірус не знає кордонів, не розбирає, хто багатий чи бідний, не шкодує ні простих людей, ні високопоставлених чиновників чи партійну еліту. Добрався він і до українських нардепів.

Зараз хворі на коронавірус п’ятеро народних обранців. Про це в ефірі програми "Право на владу" заявив народний депутат з фракції "Слуга народу" Олександр Трухін.

"Офіційно із наших колег з фракції захворів один. А по парламенту на сьогодні, це що мені відомо, п'ятеро (хворих на коронавірус - ред.)", - сказав Трухін.

На запитання ведучої Наліїї Мосейчук про те, чи назбирається достатня кількість нардепів, щоб ухвалювати закони, Трухін відповів:

"Ми розуміємо всю відповідальність, яка лежить на наших плечах. Дійсно дуже багато питань, які ми повинні розглянути в стінах парламенту і я просто впевнений, що всі мої колеги, в тому числі і ті, хто сьогодні з певних об'єктивних причин не присутній у студії, приєднаються до засідання парламенту".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Трухін: Зараз хворі на коронавірус п’ятеро нардепів.

Трухін: Зараз хворі на коронавірус п’ятеро нардепів. Про це в ефірі програми «Право на владу» заявив народний депутат з фракції “Слуга народу” Олександр Трухін.

Geplaatst door ПРАВО НА ВЛАДУ op Donderdag 26 maart 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, офіційна статистика по коронавірусу у 8-10 разів менша, ніж є насправді

Як повідомляв портал Знай.ua, загроза коронавірусу дісталася ЗСУ, на Донбасі приймають посилені заходи захисту

Також Знай.ua писав, ПриватБанк оголосив про "кредитні канікули" українцям