Політолог, бізнесмен і кандидат на місце мера Києва Андрій Пальчевський розповів про погані тестах на виявлення коронавіруса, які використовують в Україні. Відповідне відео розмістив у Facebook.

"Подивіться, що відбувається на кордоні з Польщею. Тисячі людей зібралися для того, щоб повернутися в Україну, тому що в п'ятницю, як заявив наш головнокомандувач, буде все закрито. У мене питання – ці люди теж поїдуть у Санжари, або вони як завжди будуть пропущені без нічого і далі з'ясується, що половина з них інфікувалася стоячи там? Це безвідповідальність! Це якесь порушення закону, коли ми бачимо, коли в країні, в якій є карантинний режим – Польща, запускає людей в країну, в якій теж є карантинний режим - Україна. Хто за це відповість?", - обурюється Пальчевський.

Політолог розповів, що за його даними в одній з київських клінік захворів доктор, який заразився від іноземця.

"Якщо це так, то необхідно вжити заходів і закрити ту лікарню, в якій він працював, сповістивши всіх тих, з якими він працював. Інакше буде як в Італії, де лікарі і лікарні з'явилися головним джерелом хвороби. Я звертаюся до лікарям і медсестрам – будь ласка, бережіть себе і якщо є можливість одягайте все що можна, дистанцируйтесь, тому що ви на передовій, а всі, хто контактує з лікарями, потрібно розуміти, що на жаль, вони кинуті нашим урядом, будуть головним розповсюджувачами інфекції, як це ні дивно, як це сталося у Тернополі, де захворіло 12 осіб", - розповів Пальчевський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, нова "Шикидим" надихнула Віктора Павліка помолодшати.

Як повідомляв Знай. ua, наречена Віктора Павліка завела розмову про розрив.

Також Знай. ua писав, що молода наречена Віктора Павліка втомилася мовчати і зізналася про підступність "татуся".