Пандемія коронавіруса – це не тільки світова проблема, але і відмінний привід попіаритися. Колишній президент України Петро Порошенко таку можливість упустити просто не міг. На офіційній сторінці в Facebook опубліковано відео, на якому Петро Олексійович упаковує продуктові набори для пенсіонерів і багатодітних сімей. Зрозуміло, коробочки заклеєні фірмовим скотчем “Європейська Солідарність”. На нього Порошенко грошей теж не пошкодував.

Проте соціальні мережі засумнівалися в добрих намірах колишнього президента України. Наприклад, користувач Mihail Shnayder репостнув одне з відео зі сторінки Порошенко, і супроводив уїдливим коментарем. “Ілліч з колодою нервово курить в сторонці”, написав він. Інші користувачі також не залишилися осторонь.

Ильич с бревном нервно курит в Сторонке)

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zaterdag 28 maart 2020

Відео зібрало величезну кількість коментарів. "До речі, схуд. Це все на нервах ","На кордон поїдь, Пєтя, там на тебе чекають захоплені любителі безвізу", і безліч інших їдких постів.
Благі справи люблять тишу, тому коли на людському горі починається піар, слідує цілком природна реакція. Петру Олексійовичу час було це зрозуміти за 5 років президентства в Україні.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Нагадаємо, що у Бельгії місцева мешканка заразила коронавірусом свою власну кішку.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в'їзд у Київ на час карантину через коронавірус поки не обмежать.

Також Знай.uа" писав, що нардеп Дмитро Наталуха порівняв медиків під час пандемії коронавірус з солдатами під час війни, а також закликав українців не виходити з дому.