Колишня народна депутатка, яку виключили з партії "Слуга народу" Ганна Скороход днями заявила, що у неї виявили коронавірусну інфекцію. Ганна розповіла, що одним із симптомів хвороби є те, що вона не відчуває запахи і повністю описала, як її перевіряли медики.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Анни у власному Telegram-каналі.

Анна Скороход, фото: dialog.ua
Анна Скороход, фото: dialog.ua

Колишня "слуга народу" розповіла, що на всю процедуру у неї пішло багато нервів і дві доби. Також жінці довелося використовувати так звану "депутатську корочку", але про це вона навіть шкодує.

Публікація Ганни Скороход, Telegram
Публікація Ганни Скороход, Telegram

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Публікація Ганни Скороход, Telegram
Публікація Ганни Скороход, Telegram

"Трохи подумавши і порадившись зі знайомими лікарями, вирішила з'їздити в Олександрійську лікарню і таки зробити тест. Тут вже корочка подіяла (скористалася, не приховую), зробили експрес-тести на грип та Covid 19, - негативні. Але відразу попередили, експрес-тест не точний результат показує на 5-10 день симптоматики. Просила ПЛР, але рішення про його проведення приймається щоранку на нараді докторів (нарада за тест). Так само дізналася, що ПЛР бере приватна клініка Добробут під час виклику швидкої. Що власне я і зробила. Причому сам тест безкоштовний, оплачуєш виклик і захисні костюми парамедиків. ", - пише Анна.

У підсумку, як заявила сама Скороход, щоб зробити тест, їй знадобилося: 2 дні, депутатський документ і 4100 гривень за виклик "Добробуту". Також екс-нардеп переймається питанням, що робити тим, у кого немає таких привілеїв.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Слуга народу Скороход, яка нещодавно стала мамою, заразилася коронавірусом, що відомо.

Як повідомляв Знай.иа "Слуги народу" отримують "на лапу" 5 тисяч доларів, нардеп Скороход звернулася в НАБУ.

Знай.uа писав, нардеп Антон Поляков порвав зі "Слугою народу": "Остаточно виліз зі смердючого болота".