Відомий український журналіст та політолог Андрій Пальчевський розкритикував дії президента Володимира Зеленського у боротьбі з коронавірусом, а також заявив, що насправді кількість інфікованих в Україні більша.

Відповідний ролик він оприлюднив на власній Facebook-сторінці.

"Дуже різко почала рости кількість хворих, але це абсолютно не відповідає дійсності. Як 400 людей хворих, якщо ми знаємо, що лікарі заражають по 100 людей в день. Разом з цим медична мафія закриває лабараторії. Придумали історію, що найпотужніша лабораторія Eurolab, zrf оснащена ПЛР-тестами, нібито не доповіла про хворих. І закликає позбавити ліцензії. До речі, про лікарів, а хто їх забезпечив? Потрібно було зробити давно все нормально зробити, а не балачки нам тут розводити, а точніше підготувати лікарів та медиків у боротьбі.

Пальчевський, фото: youtube
Пальчевський, фото: youtube

А тепер вони будуть приховувати інформацію. Я дійду до президента Зеленського поки його не скосив коронавірус – потрібно оточувати себе нормальними людьми, а не придурками, які працювали в якихось лавочках", - сказав він.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

наживаются на беде и брешут... брешут... медмафия ответит за все..

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Zondag 29 maart 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський пояснив, чим погані китайські тести на коронавірус

Як повідомляв портал Знай.ua, Андрій Пальчевський розповів, що хворі на коронавірус масово уникають лікарів

Також Знай.ua писав, Пальчевський спрогнозував долю українців, які застрягли в Польщі