Історія зі скандалом навколо Андрія Єрмака триває. Юрій Романенко на своїй сторінці у Facebook розповів, що чиновник побував “на килимі” у Зеленського. За його словами, президент рвав і метав, а Єрмак не знаходив нічого краще виправдань в стилі “це звичайна провокація” і “розслідування ДБР та СБУ покаже, що нічого подібного не було”. Однак Романенко переконаний, що Єрмак сильно помиляється в тому, що його “врятують папірці від силовиків”.

експерт Також припустив, що найближчим часом скандал з Єрмаком буде розвиватися, і в підсумку Зеленському буде легше від нього позбавитися. Тим більше, що тема з Донбасом на тлі коронавіруса тимчасово перестала бути такою актуальною. Романенко впевнений, що президент не буде чіплятися за персону Єрмака, і відкине надії на те, що він забезпечить мир з Росією.

Крім того, Романенко зазначив, що Зеленському зараз потрібно змінити вектор. Спроби вирішення ситуації на Донбасі і припинення війни не допоможуть йому, якщо не вирішувати проблеми в економіці, медицині, а також не шукати шляхи пом'якшення впливу на Україну насувається світової кризи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, Коломойському не дзвонить, Богдана не знає – Зеленський виправдався за відносини з олігархом і "колишнім"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Єрмак помчав до Мінська на зустріч з путінським посланцем.

Також Знай.uа писав, про що домовився Єрмак на зустрічі в Мінську – деталі переговорів щодо Донбасу