Лідер Нацкорпуса Андрій Білецький прокоментував інформацію про звільнення радника секретаря Ради національної безпеки і оборони України Сергія Сівохи з займаної посади. Відповідне повідомлення з'явилося на його Telegram-каналі.

"Сівохо, до побачення. На одне ватне позорисько серед представників держави менше – і це позитив. Тому дякую ветеранам і всій українській спільноті, яка дотиснула це звільнення", - пише Білецький.

Пост в Telegram Андрія Білецького, скріншот
Пост в Telegram Андрія Білецького, скріншот

Раніше повідомлялося, що Сергія Сівохо звільнили з посади радника секретаря Ради національної безпеки і оборони України. Інформація про це з'явилася в ЗМІ. Крім Сивохо був звільнений з займаної посади і Ткаченко Максим.

Видання "Детектор медіа" отримало офіційну відповідь від апарату РНБО щодо звільнення Сергія Сивохо. Відзначається, що Ткаченко Максим Миколайович станом на 24.03.2020 також не займає посаду радника секретаря РНБО України на громадських засадах.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"станом на 24 березня ц.р. (дата направлення запиту) Сивохо не є радником секретаря Ради національної безпеки і оборони України на громадських засадах. Також інформуємо, що Ткаченко Максим Миколайович станом на 24.03.2020 також не займає посаду радника секретаря РНБО України на громадських засадах", - йдеться у відповіді на запит в РНБО.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Слуги" влаштували бунт і вимагають звільнення Сивохо, що накоїв радник РНБО.

Як повідомляв Знай. ua, Сергія Сивохо звільнили з посади радника РНБО.

Також Знай. ua писав, що Білецький після зустрічі Зеленського з олігархами показав вертикаль влади.