Відомий український журналіст Андрій Пальчевський розкритикував президента України Володимира Зеленського та заявив, що він допустив помилку, коли попросив гроші в МФВ, адже міг би спокійно взяти їх за допомогою прокурора в свого поперед – Петра Порошенка.

Відповідний ролик він оприлюднив на власній Facebook-сторінці.

"Одна маленька замітка щодо продажу землі. Замість того, аби домовлятися з Порошенко і таким чином дати йому індульгенцію і клянчить в цього МФВ 1,7 мільярда – це перший транш. Потрібно було запросити нормального прокурора, потім запросити Порошенко і просити в нього 1,7 мільярда, потім 2,7, і десь на 15, 7 мільярдів можна зупинитися. Що ж ви, гади, робити?", - обурено заявив Пальчевський.

на фиг МВФ!? заберите у бывших властителей!! а землю продать в эпидемию??????

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Maandag 30 maart 2020

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський розкритикував дії президента Володимира Зеленського у боротьбі з коронавірусом, а також заявив, що насправді кількість інфікованих в Україні більша.

Як повідомляв портал Знай.ua, Андрій Пальчевський розповів, що хворі на коронавірус масово уникають лікарів

Також Знай.ua писав, Пальчевський спрогнозував долю українців, які застрягли в Польщі