Скандально відомий народний депутат із фракції "Слуга народу" Микола Тищенко нерозбірливо обмовився про "життя українців" у кулуарах Верховної Ради. Відео було опубліковано в Telegram-каналі "Ухо Куксина" у понеділок, 30 березня.

Однак, що конкретно мав на увазі нардеп незрозуміло: "Життя одного українця - це велика ж... Точніше, життя. Точніше, смерть".

З цього приводу в публікації каналу зазначається, що "Микола Тищенко все ж гідна конкуренція Віталіку Кличку".

скріншот з Telegram

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що парламентарії від "Слуги народу" Олександр Куницький та Микола Тищенко на засіданні фракції душевно поспілкувалися: "Не кашляй на мене".

Як повідомляв портал Знай.uа, народний депутат від пропрезидентської фракції "Слуга народу" Микола Тищенко так захопився записом сторіс для Instagram, що не встиг проголосувати за важливий законопроект.

Також портал Знай.uа писав, що VIP-палати для депутатів викликали гнів жителів столиці - мер Віталій Кличко спробував виправдатися розмовою з Володимиром Зеленським.