Заперечуючи теорію Дарвіна і перемагаючи здоровий глузд, українська влада організувала дивний карантин. І якщо подібність такої влади пошириться на всю планету, людство неминуче загине.

Таку думку висловив блогер Ігор Лєсєв у новому випуску своєї програми ″Не добрий вечір″.

Лікарні для VIPів, вибірковий карантин, відсутність в аптеках масок і антисептиків і злочинна бездіяльність влади — так проходить в Україні ″боротьба″ з короновірусом, зазначає блогер. Все це може кинути країну у страшний хаос.

″Ми з вами опинилися в психічно нездоровій державі. У нас при владі сидять абсолютно неадекватні пройдисвіти, вони не розуміють своїх базових функцій. І це, сука, катастрофа. Наша спільна з вами катастрофа. Тому що ми стоїмо на порозі грандіозного хаосу ″, - підкреслив Лєсєв.

Блогер нагадав про нещодавно евакуйованих українців з Балі та В'єтнаму, які відмовились пройти обсервацію. Одні з них просто прорвались через оточення поліції, а інші відмовились виходити з літака і їх копи вмовляли пройти обсервацію.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

″У мене питання не до тих дикунів, які тікають від карантину. У мене питання до ментів і в цілому, до влади. Нахрена ви взагалі потрібні, якщо ви не можете півтори сотні цивільних доставити з пункту А в пункт Б?″, - обурюється блогер.

Лесєв зазначив, що це лише одна сторона медалі. Друга полягає в тому, що в Україні карантин вибірковий.

Він зазначив, що влада чомусь не відправляє на карантин ті тисячі українців, які днями товпились на українсько-польському кордоні. І якщо там хоча б один був хворий на коронавірус, що абслютно можливо, то він став розсадником вірусу на сотні людей.

″Я дивився на статистику заражень в Індонезії і В'єтнамі. Там хворих в рази менше, ніж в Європі, незрівнянно менше. Але тих, що прилетіли в Бориспіль, намагаються посадити на карантин. А десятки тисяч тих, хто своїм ходом валить з Європи - під розписку відпускають по домівках″.

Блогер дивується, чому цього не розуміє влада: ″карантин потрібен - це питання буквально життя наших людей. Але який сенс робити карантин для одних, і не робити його для інших?″

Лесєв також розкритикував бездіяльність Кличка, який в ефірі говорить цілком правильні речі - ніяких пікніків, ніяких колективних прогулянок. Але нічого не робить, щоб припинити це, не вводить заборони.

″Не забувайте нічого, що відбувається в ці суворі дні: лікарні для блатних, вибірковий карантин. Відсутність в аптеках масок і антисептиків. І злочинна бездіяльність влади. Я не знаю, хто з нас зуміє пережити цю епідемію. Але ті хто виживуть, не повинні повторювати одну і ту ж помилку: безвідповідально ставитися до формування влади в Україні″, - уклав Лєсєв

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ігор Лесєв жорстко розкритикував дії уряду Шмигаля в умовах пандемії

Як повідомляв портал Знай.ua, Ігор Лєсєв розповів, як в Україні лікують від коронавірусу лише "обраних"

Також Знай.ua писав, Ігор Лєсєв довів, що "слуги народу" небезпечніші за коронавірус