Під час карантину в Україні Офіс генерального прокурора піддався загальній паніці й оголосив тендер по закупівлі туалетного паперу і паперових рушників на 390 тисяч гривень. Така інформація з'явилася у системі публічних закупівель ProZorro.

Повідомляється, що тендер було оголошено ще 27 березня, а аукціон відбудеться у вівторок, 14 квітня.

Так, Офісу генпрокурора планує придбати 36 тисяч рулонів туалетного паперу "Обухів", 900 упаковок (в упаковці 4 шт.) двошарового туалетного паперу DoDomy (в сумі 36,9 тисяч рулонів), 200 упаковок тришарового туалетного паперу Zewa Delux, 5 600 упаковок паперових рушників і 2 000 пачок серветок.

скріншот з ProZorro

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, iPhone скоро зникне з полиць разом з туалетним папером та гречкою. Так, компанія Foxconn закриє фабрику в індійському місті Ченнаї, де налагоджено випуск смартфонів iPhone XR.

Як повідомляв портал Знай.uа, українцям на прикладі "Епіцентру" показали, як заробити під час пандемії коронавірусу.

Також портал Знай.uа писав, сховатися в бункер, щоб вижити під час пандемії – які умови пропонують за 1000 доларів на рік.