Мер Дніпра Борис Філатов пообіцяв провести обшуки та конфіскації у місцевого жителя, який займається ремонтами, тільки через те, що той розкритикував його у Facebook.

Відтак, під одним з дописів Філатова, який стосувався карантину та коронавірусу, мешканець Дніпра Сергій Мірошниченко заявив, що слова мера є перебором щодо китайського вірусу, і наразі в українців з'явився час зайнятися домашніми справами та відпочити.

"Це вже перебір. У людей з'явися час зайнятися домашніми справами, щось відремонтувати вдома. Краще вулиці поприбирайте від пилюки та грязюки, наведіть порядок в місті, бо срач, який був, такий і залишився. Фу. Люди швидше не від коронавірусу постраждають, а силікозу легень", - написав чоловік.

Борис Філатов, фото: Днепровская панорама
Борис Філатов, фото: Днепровская панорама

Водночас Філатову не сподобалися такі слова і він наголосив, аби останній чекав в гості людей, які проведуть обшук та конфіскацію:

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Я спеціально глянув твою сторінку. Бачу, що "рекламуєш якісний ремонт". Готуйся до конфіскації, ублюдок. Я не можу бігати за вами усіма, але ти сам нарвався. Першим".

Скріншот допису

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, скільки українців залишилися без роботи через карантин, названо точні цифри.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Шмигаль назвав два сценарії продовження карантину в Україні.

Також "Знай.ua" писав, евакуація українців з-за кордону під час карантину — МВС прийняло остаточне рішення.