Суд стягнув на користь держави 80 млн гривень застави за скандального забудовника і екс-нардепа Микитася та призначив нову, стомільйонну заставу.

Вищий антикорупційний суд (ВАКС) стягнув з бізнесмена і колишнього народного депутата Максима Микитася 80 млн гривень застави за порушення умов виходу з-під варти. Про це повідомляє Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) у Facebook.

Повідомляється, що сьогодні слідчий суддя ВАКС, за результатами розгляду клопотання прокурора, стягнув з Микитася заставу в розмірі 80 млн гривень.

"Крім того, до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді застави у більшому розмірі - 100 млн гривень з накладенням відповідних зобов'язань", - йдеться в повідомленні.

Уточнюється, що заставу стягнули у зв'язку з тим, що Микитась порушив одне з накладених на нього зобов'язань.

У той же час, в антикорупційному бюро зазначили, що таке рішення прийнято вперше майже за 5 років розслідувань НАБУ і САП.

ВАКС СТЯГНУВ З КОЛИШНЬОГО НАРДЕПА 80 МЛН ГРИВЕНЬ ЗАСТАВИ ЗА ПОРУШЕННЯ ВИКОНАННЯ ПРОЦЕСУАЛЬНИХ ОБОВ'ЯЗКІВ 3 квітня 2020...

Geplaatst door Спеціалізована антикорупційна прокуратура op Vrijdag 3 april 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, Максим Микитась хотів втекти з України

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо на що Микитась витратив гроші "Укрбуду"

Також Знай.ua писав про шахрайську піраміду "Укрбуду" Максима Микитася