Скандально відома "свободівка" Ірина Фаріон не може спокійно сидіти на карантині і порадувати українців своєю самоізоляцією. Ірина Фаріон почала критикувати чинну владу за відкриття ринку землі, а також не забула облити брудом український народ. А останнє вельми насторожує, адже політик у минулому захищала філософію "української ідеї та національності". Однак, швидше за все, це вже у минулому.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ірини Фаріон в мережі Facebook.

Публікація Ірини Фаріон, Facebook
Публікація Ірини Фаріон, Facebook

"Голосування за продаж Землі - це розпродаж України політпроєктами Зе-, По- і Го-, що насправді є собачою злучкою олігархів ко-, по- і пі- (пінчук) з дуже простою бізнес-метою: продати Україну, себто її найцінніше багатство - землю. Ці вибл*дки не мають нічого спільного з українською національною свідомістю чи державницьким мисленням. Вони всього лиш торгаші, лихварі, спекулянти і паразити на знеможеному тілі української недонації. Їхній світогляд - ліберальна отрута, якою вони заразили дику і невмивану чернь, що за них, через власний вірус рабства, проголосувала. Це показове оголення справжньої мети зеленських, вакарчуків і порошенків. Єдина їхня мамона - брудні гроші через легкий обман етнографічної малоросійської маси. Бо українці не голосують за вирок собі. Отже, рукотворна біда сталася. Це розплата ізбіратєлю за його зневагу до власної землі. Тому її продано. Хочу, щоб ще й продали тих ізбіратєлєй. На інше вони не заслужили. Тільки на рабство.", - висловилася Ірина Фаріон.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, кицька невгамовної Фаріон не може сходити по нужді. Що накоїв "корово-вірус"?

Як повідомляв Знай.uа "Постійно мутує", - Фаріон згадала про л*йно і образила українців через коронавірус.

Знай.uа писав, Фаріон плюнула в обличчя команді Зеленського - "Як не гівно, то тріска".