Колишній глава податкової міліції, блогер і економічний експерт Юрій Атаманюк прокоментував нові грошові бонуси, які отримали представники уряду. Зокрема, голова Митної служби Максим Нефьодов та його заступники Зелдя, Півнів і Шендрик. Відомо, що надбавки дві і дорівнюють вони чинному окладу в розмірі 300%.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Атаманюка в Telegram-каналі.

Публікація Юрія Атаманюка, Telegram
Публікація Юрія Атаманюка, Telegram

"Друзі! Ну нарешті. Як кажуть "ніхто не забутий і ніщо не забуте". Мінфін погодив Нефьодову і його спільникам Зелді, Петухову і Шендрику дві надбавки до окладу в розмірі 300% кожна. Перша. За інтенсивність праці. Ну це за танці зі стриптизерками в нічному клубі. Друга. За виконання особливо важливої роботи. Ну а це за небувалий в історії України провал бюджетних надходжень. Перефразую один вислів: "Фахівці кажуть, що Нефьодов добре працює, але люди говорять що погано. Так, але люди не фахівці". Залишилося ще Нефедова до державної нагороди представити, ну, наприклад, за експорт респіраторів до Іспанії під час карантину...", - пише Атаманюк.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, "Продайте мерседеси" - Атаманюк розніс плани уряду пустити культуру і освіта під ніж.

Як повідомляв Знай.uа Атаманюк вказав на наслідки епідемії коронавіруса в Україні - "Взяти відповідальність і заявити".

Знай.uа писав, Атаманюк розсекретив "валютні схеми" Маркарової і Смолія в НБУ, ось що відбувається з курсом гривні.