У сусідній Білорусі президент Олександр Лукашенко побував з візитом-інспекцією на одному з промислових підприємств, де почав коментувати "жахливі" новини про коронавірусну інфекцію.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ і блогерів, які публікують фрагменти виступу Олександра Лукашенка.

"Цей безлад, що відбувається у сусідів. Чому так сталося, тому що лікарі приходять до президента, доповідають, лякають, напишуть — завтра все перевернеться і він помре. Цей президент сидить, або хто приймає рішення. Думає, Божечки, а раптом помру. Не розібравшись починають закривати. А лікарям, їм лише б люди менше контактували, пересувалися — ось ідеальні умови. Ніхто не думає, а шо жерти будемо? Коли я вже зі злості сказав.", - заявив Лукашенко.

Варто нагадати нашим читачам, що президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ним прийнято рішення в жодному разі не закривати країну і не зупиняти виробництво. За його словами, економічну діяльність в Білорусі не було повністю припинено, тому країні "складніше, ніж Росії".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лукашенко заборонив білорусам вмирати.

Як повідомляв Знай.uа у Зеленського анонсували новий етап розведення військ на Донбасі, перші деталі.

Знай.uа писав, Лукашенко змушений просити допомоги в Європі — Білорусь страждає від пандемії.