Губернатор Краснодарського краю Веніамін Кондратьєв виступив на засіданні оперативного штабу з протидії коронавірусу з повідомленням про продовження карантину. Однак у мережі його виступ став відомим перш за все обмовкою - чиновник так і не зміг сказати слово "багатоконфесійний".

Про це повідомляють російські ЗМІ. Запис фрагменту засідання з помилкою у мовленні можна знайти на сайті YouTube.

Коронавірус, фото з вільних джерел
Коронавірус, фото з вільних джерел

"Ми православний край, ми многоконфеци... конфесиальный, конфеци... анальний", - правильно вимовити слово глава регіону не зміг навіть з третьої спроби.

Український сектор інтернету відразу провів паралелі між обмовкою путінського губернатора і обмовками мера Києва Віталія Кличка. Однак українці інколи й захищають колишнього боксера - так, соцмережі підтримали Кличка за закупівлю обладнання в лікарні.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також губернатор Кондратьєв заявив, що Краснодарський край - регіон, де люди "різні по енергетиці всередині" і спрогнозував епідеміологічну ситуацію з точки зору "обсіменіння жителів краю коронавірусом".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Обмовка за Фрейдом: путінські пропагандисти крупно облажались.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Російський Крим: Вакарчук припустився страшної обмовки під час концерту.

Також "Знай.ua" писав, що Білецький поставив крапку в скандалі з Тарутою: "Жодного разу не вивіз родину".