Народний депутат від фракції "Слуга народу" Микола Тищенко оговорився під час одного з політичних шоу та назвав катастрофу в Чорнобилі дуже великим святом.

Відео з цим оприлюднив телеканал "Наш".

Відтак, як відзначається, під час розмови з телеведучими Тищенко вирішив нагадати українцям, який день 26 квітня, та назвав аварію на Чорнобильській АЕС великим святом.

Тищенко, фото з вільних джерел
Тищенко, фото з вільних джерел

"Користуючись нагодою, хотів би нагадати, що 26-го буде свято дуже велике, дуже важливе... це трагедія - Чорнобильська катастрофа. І хочу нагадати всім вам, про те, що... не забудьте привітати, подякувати, вклонитися всім людям, які багато-багато років захищали нас від цієї катастрофи", - заявив Тищенко.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Водночас телеведучі нагадали нардепу, що Чорнобильська катастрофа все ж не свято: "Тільки ж не свято, Чорнобильську катастрофу ми згадуємо зі сльозами на очах".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, навіщо його з лікарні випустили, - в мережі висміяли ″слугу″ Миколу Тищенка за економічне ноу-хау

Як повідомляв портал Знай.ua, Поклонська заявила, що карантин змусив її харчуватися "сонцем"

Також Знай.ua писав, Ляшко розкрив українкам головний секрет свого меншого "друга"