Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що аби усі відносилися до природи з повагою, то не страждали б від різноманітних хвороб, зокрема і коронавірусу, який бушує по всьому світі та масово викошує людство.

Про таке він розповів під того, коли заслухав доповідь змін в проекті "Про ведення лісового господарства і реалізації деревини".

Відтак, за його словами, людям потрібно поважати природні дари, а також "зберігати болота".

Олександр Лукашенко, скріншот: YouTube
Олександр Лукашенко, скріншот: YouTube

"Ліс як був нашим багатством, так і залишається. Але до цього багатства ми ставимося часом, а, може бути, найчастіше, потворно. Я впевнений, що якби ми до природи ставилися відповідально і з повагою, то ми б жили не тільки набагато краще, але і віруси б нас не взяли.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Адже це не тільки багатство, це здоров'я наших людей. І не дарма освічена Європа захищає болота - вони головне джерело кисню", - сказав Лукашенко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лукашенко заборонив білорусам вмирати.

Як повідомляв Знай.uа у Зеленського анонсували новий етап розведення військ на Донбасі, перші деталі.

Знай.uа писав, Лукашенко змушений просити допомоги в Європі — Білорусь страждає від пандемії.