Як відомо, в Україні ввели карантин через спалах по всьому світу смертельного вірусу. Багато громадян замкнені в чотирьох стінах і намагаються відволікти себе чим завгодно, лише б не сумувати вдома. Наприклад, прессекретарка президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель вирішила порадувати себе свіжими та соковитими фруктами. Відповідний знімок вона розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, на знімку зображені нарізані яблука й апетитна полуниця, від виду якої просто неможливо встояти, а слина тече рікою.

Фрукти, скріншот Instagram

"Ох ця весна!" - коротко підписала прессекретарка Зеленського.

Мендель, скріншот Instagram

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

У свою чергу користувачі мережі почали задавати питання про те, звідки у неї з'явилася полуниця. Деякі стали будувати свої припущення, а хтось просто побажав смачного.

"Імпортна чи вже наша?", "Смачного🔥", "Швидше за все фото з минулого року!)))", - прокоментували юзери.

Коментарі, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що прессекретарка президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель похвалилася новим образом у період карантину.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у президента Володимира Зеленського українців змусять встановити додаток для самоізоляції.

Також "Знай.ua" писав, що Юлія Мендель опублікувала фото в захисній масці, і звернулася до всіх українців.