Колишній народний депутат Борислав Береза зняв відео біля скандального ресторану "Велюр", власником якого є "слуга народу" Микола Тищенко. Скандал навколо ресторану спалахнув після того, як журналісти з'ясували, що попри карантин заклад працював для деяких клієнтів, серед яких і народні депутати. Коли про це стало відомо, одіозний екснардеп Олег Ляшко вирішив "замурувати" вхід в ресторан.

Однак, Борислав Береза з'ясував, що Ляшко забарикадував тільки один вхід – на літню терасу. "Спеціально під'їхав до ресторану "Велюр". І з'ясував, що вхід в ресторан не закритий і не замурований. В процесі шоу закрили... вхід на літню терасу, який і так був закритий. А вхід в ресторан працює. І все інше теж. Звідки знаю? Мені місцеві жителі про це повідомили. Так я дізнався, що це було шоу. Для довірливих і наївних. А тепер і ви про це знаєте", - говорить Береза у підписі до свого відео на Facebook.

Ой, як невдобно вийшло. ))) Специально подъехал к ресторану "Велюр". И выяснил, что вход в ресторан не закрыт и не замурован. В процессе шоу закрыли... вход на летнюю терассу, который и так был закрыт. А вход в рестопан работает. И все остальное тоже. Откуда знаю? Мне местные жители об этом сообщили. Так я узнал, что это было шоу. Для доверчивых и наивных. А теперь и вы об этом знаете.

Geplaatst door Borislav Bereza op Woensdag 29 april 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, копи нагрянули до Тищенка з перевіркою, в ресторані у слуги народу знайшли несподіване.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ляшко замурував ресторан Тищенка зі "Слуги народу", відео.

Також портал "Знай.ua" писав, що безглузда спроба Тищенка виправдатися за свій ресторан обурила українців.