На Харківщині за патріотичне виховання взявся ″любитель червоних ганчірок″, який світився з Добкіним і комуністичним прапором. На нове призначення відреагував лідер Національного корпусуАндрій Білецький та пообіцяв розібратись з ″новим координатором″.

Головою координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання у Харківській області призначено Євгена Грицьківа, який засвітився на фото з одіозним екснардепом Михайлом Добкіним і червоним прапором.

Колишній голова Харківської ОДА Михайло Добкін 9 травня 2018 року разом з однодумцями вирушив ″на Берлін″. Після цього він оприлюднив в мережі фото із забороненою в Україні георгіївською стрічкою на піджаку, а також знімок біля підніжжя пам'ятника Воїну-визволителю, де стоїть зі своєю ″свитою″, розгорнувши з червоний прапор. Саме у центрі цього кадру красується і Євген Грицьків.

Андрій Білецький прокоментував таке нове призначення, зазначивши, що Національний корпус буде вибивати ″вату з голів місцевих чинуш″ та розбереться з новим ″координатором″.

Про це очільник Нацкорпусу написав у своєму Telegram-каналі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Оцей любитель червоних ганчірок за спиною Добкіна – новий голова координаційної ради Харківської ОДА з національно-патріотичного виховання.

Шість років тому ми, тоді як Чорний Корпус, звільнили Харків від сєпарів. Але, бачу, що вата з голів місцевих чинуш нікуди не поділася. Будемо вибивати знову. Вже як Національний Корпус. Якщо буде потрібно – методами 2014 року. З новим "координатором» розберемося", - написав Білецький".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Білецький назвав умови виходу України з кризи

Як повідомляв портал Знай.ua, Білецький розповів, навіщо Зеленський зустрічався в олігархами

Також Знай.ua писав, Білецький заявив, що ні один доброволець не прийме нагороду з рук Зеленського.