Народний депутат Юрій Солод розмістив пост на своїй сторінці в Facebook, де висловив тривогу щодо 52 виявлених випадків зараження коронавірусом в Донецькій області – 28 у медиків, в тому числі лікарів, фельдшерів, санітарок і водіїв швидкої допомоги.

‼Вызывает тревогу тот факт, что из 52 выявленных случаев заражения коронавирусом в Донецкой области – 28 у медиков, в...

Geplaatst door Юрий Солод op Dinsdag 28 april 2020

Також народний обранець висунув низку вимог до влади, які, на його думку допоможуть змінити ситуацію із захворюванням медиків і забезпечення їх усім необхідним.

У той же час, Юрій Солод ще 19 квітня, коли всі медики і влада благали українців залишитися вдома і не відвідувати масові богослужіння, радісно рапортував про доставку благодатного вогню в Свято-Успенську Святогірську Лавру.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Взяти участь у богослужінні на Донеччині кинулися десятки віруючих.

Крім того, як було видно на відеотрансляції багато парафіян не мали рукавичок і захисних масок, а також не дотримувалися дистанції. Священики також не дотримувалися карантинних норм. Під кінець богослужіння віруючі цілували руку митрополита Арсенія.

Юрій Солод у той час радісно повідомляв на своїй сторінці в Facebook, що саме він допоміг доставити благодатний вогонь з Єрусалиму на святкову службу.

Навіть коли читачі нардепа спробували вказати на неприпустимість подібних заходів у розпал пандемії, Юрій Солод не зміг провести паралелі між богослужінням без масок з цілуванням рук священнослужителя і поширенням пандемії в Україні.

Тепер на своїй сторінці в Facebook чоловік Наталії Королевської Юрій Солод щиро обурений тим, що медики заражаються в лікарнях і стурбований зростаючим числом хворих в Донецькій області.

¯\_(ツ)_/¯