Міністри Кабміну України отримали зарплати за березень. Стало відомо, кому нарахували найбільшу суму за роботу в перший літній місяць.

У березні самим високооплачуваним міністром став Владислав Криклій, міністр інфраструктури заробив 97,1 тисячу гривень. На другому місці за рівнем зарплати виявився міністр юстиції Денис Малюська – 74,7 тис. грн, на третьому – вже колишній міністр фінансів Оксана Маркарова (69,4 тис. грн).

Також по зарплаті першу п'ятірку замкнули міністр оборони Андрій Таран і міністр соціальної політики Марина Лазебна.

За перший місяць роботи прем'єр-міністр Денис Шмигаль отримав 45,9 тисяч гривень. Приблизно таку ж заробітну плату нарахували колишньому міністру закордонних справ україни Вадим Пристайко, чинному главі МЗС Дмитру Кулебе і міністру з питань тимчасово окупованих територій Олексія Рєзнікова. Найменше отримала екс-міністр охорони здоров'я Зоряна Скалецька – 18,5 тис. грн.

Інша ситуація і суми виявилися в зарплатах у заступників міністрів. Найбільш високооплачуваним з них став Іван Руснак з Міноборони – 161,9 тис. грн. Юрій Джигир з Міністерства фінансів отримав у березні 114,4 тис. грн, Наталія Форсюк з Міністерства інфраструктури – 113,4 тис. грн, Валерія Коломієць Мін'юсту – 151,8 тис. грн.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кабмін роздасть позбавленим роботи українцям 6 млрд грн.

Як повідомляв Знай. ua, украинцам, які втратили роботу на карантині, виплатять допомогу.

Також Знай. ua писав, що в Україні очікують різке зниження зарплат після карантину.