Мер Києва Віталій Кличко показує, як проводить час на карантині. Він вже зняв відео, як займався спортом у своєму кабінеті, а тепер як самостійно підстригся будинку.

Останній TikTok сподобався Андрію Богдану і він навіть висунув сміливе припущення.

Так, відео Кличко у себе в стрічці також опублікував ведучий Андрій Ткачук. Він згадав, що перед обранням президентом Володимира Зеленського українці сподівалися, що він буде ближче до народу і продовжить знімати легкі відео в Instagram. І зазначив, що в той же час Кличко почав знімати забавні легкі ролики.

Андрій Богдан відреагував на цю публікацію і зробив своє сміливе припущення про те, хто може бути наступним президентом України.

"А я вже знаю хто буде наступимо Президентом ))) Незабаром!", - пише Андрій Богдан під відео Кличко.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У ролику Віталій Кличко показав, як робить стрижку самостійно в домашніх умовах в своїй ванні. І вийшло у нього навіть рівно і добре.

А я уже знаю хто буде наступим Президентом ))) Незабаром!

Geplaatst door Андрей Богдан op Donderdag 30 april 2020

Раніше ЗМІ повідомляли про захворювання Богдана коронавірусом. Нібито він разом зі своєю дівчиною заразився COVID-19, катаючись на лижах в елітному швейцарському курорті Куршавель.

На своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, Богдан залишив повідомлення, яке звучить так: “НЕ ДОЧЕКАЄТЕСЬ!!! Я ще не раз Вас ...”. Також колишній глава Адміністрації Президента прикріпив фотографію, де прогулюється по вулиці. Судячи з його усміхненому особі, у Андрія Йосиповича все дуже добре, і настрій у нього прекрасне.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кличко жваво пострибав через подовжувач у своєму кабінеті.

Як повідомляв Знай. ua, Богдан відреагував на чутки про інфікування COVID-19.

Також Знай. ua писав, що Кличко повідомив про зменшення хворих.