Бізнесмен, ведучий та політичний експерт Андрій Пальчевський прокоментував ситуацію навколо "Мрії" і гуманітарної допомоги, маски з якою потрапили в продаж в Епіцентр. Відповідне відео він опублікував у Facebook.

"Знову невдача. Зустрічали "Мрію" всією країною. Президент, керівник Ради безпеки, все йшло безкоштовно, але з'ясувалося, що половина літака, а може і більше якимось чином опинилася у магазині в Житомирській області і продається. Заступник керівника Офісу президента Тимошенко починає розповідати, що ви неправильно зрозуміли, літак був тільки наполовину гуманітарний, на другу – комерційний. Скільки можна влітати з такого роду справами? Скільки можна дивитися на те, як випадково опинилися маски в магазині "Епіцентр", який виявляється єдиним магазином, який працює під час карантину. Всім іншим стояти – Дереге працювати, йому ж зустрічати маски. Всім – за гроші, йому, схоже, безкоштовно. Ялинки-палиці, ліс густий. Ну як так можна? Зашквары", - дивується Пальчевський.

зашквар опять: Мрiя Епицентра?

зашквар опять: Мрiя Епицентра?

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Donderdag 30 april 2020

Раніше Андрій Пальчевский розглянув варіанти розвитку подій у ситуації, що склалася в Україні у зв'язку з поширенням Covid-19. На період карантину багато українців залишилася без роботи і інших джерел доходу, у деяких закінчуються заощадження. У той же час карантинні заходи в країні будуть продовжені до 12 травня.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський порівняв лікування від пандемії з тестами на вагітність.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський знайшов в Україні нову заразу.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський звернувся до Кличка після скандалу.