Позачергове засідання Верховної Ради розпочалося з виступу Юлії Тимошенко. Як підкреслила лідер партії "Батьківщина", вона винесла в зал Парламенту критичні питання, які підіймала на засіданні Погоджувальної ради. Подробиці дізнавалися Знай.ua.

Верховна Рада - фото Знай.ua
Верховна Рада - фото Знай.ua

Жодної антикризової програми немає – "Це – крах!"

Перш ніж приступити до голосування за питання порядку денного, нардепи вислухали промову Юлії Тимошенко.

"Ми до кінця з вами не усвідомлюємо ту трагічну ситуацію, яка зараз складається в Україні. У нас по всім параметрам летить доходна частина України. За квітень ми недоотримаємо в доходну частину приблизно 25 млрд грн. Ви розумієте те, що по року це буде десь до 300 млрд і більше?", – зазначила з трибуни лідер "Батьківщини".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Політик наголосила, що ще жодного разу країна не переживала такого фінансового колапсу.

"У нас реально сьогодні може скластися така ситуація, що навіть оці підвищені заробітні плати наглядовим радам не буде за що платити. Ми ніколи в житті не переживали такого фінансового колапсу. Ми не включені до порядку денного в Міжнародний Валютний Фонд розгляду нашого українського питання і у нас в найближчий час може не залишитися практично нічого. На цьому фоні включили спекулятивну модель продажу облігації внутрішньої державної позики без обмежень. Це означає, що сьогодні 10 млрд грн ще додатково додали до державного боргу – це крах", – наголосила Юлія Тимошенко.

До того ж, за словами нардепа, жодної антикризової програми на цю тему не приймається.

Про подальший розвиток подій читайте на порталі Знай.ua.