Перша леді України Олена Зеленська продемонструвала українцям свій новий стиль, а точніше свою зачіску, яку вона змінила під час карантину, уведеного через коронавірус.

Відповідний ролик з цим вона оприлюднила на власній Facebook-сторінці.

Так, відео стосувалося "Всеукраїнської школи онлайн", де вона озвучила новина для учнів молодших класів та їх батьків. Зокрема про те, що незабаром для школярів з 1 по 4 клас почнеться трансляція відеоуроків з чотирьох предметів: українська мова, математика, наука, мистецтво. А також, що "онлайн школа" стає безбар'єрною - сюжети буде супроводжувати сурдоперекладом.

Володимир та Олена Зеленські, фото: instagram.com/olenazelenska_official
Володимир та Олена Зеленські, фото: instagram.com/olenazelenska_official

Щоправда, частину українців найбільше шокував новий образ дружини Зеленського - вона постала в білій футболці, з ніжним макіяжем та новою зачіскою, яка й прикувала погляди глядачів. Відтак, дехто з користувачів соцмережі зауважив, що допоки усі сидить на карантині та не маю змоги підстригтися, остання вдало змінює зачіску просто під час пандемії.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Скріншот коментаря

Geplaatst door Олена Зеленська op Maandag 27 april 2020

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Всеукраїнська школа онлайн і "реальна" освіта — активістка пояснила разючу різницю.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олена Зеленська нагодувала українців новою порцією порад, батьки втомилися терпіти - "Гроші скінчилися..."

Також "Знай.ua" писав, Всеукраїнська школа онлайн — головні проблеми батьків, дітей та вчителів вийшли назовні.