Прем'єр-міністр Росії Михайло Мішустін заявив, що він інфікований коронавірусом, який наразі бушує у світі та масового викошує населення.

Про таке він розповів особисто президенту РФ Володимиру Путіну під час прямої трансляції, яку вів один з російських телеканалів.

"Тільки що стало відомо, що тести, які я здав на коронавірус, дали позитивний результат. У зв'язку з цим і відповідно до вимог Росспоживнагляду я повинен дотримуватися самоізоляцію, виконувати приписи лікарів, це необхідно зробити, щоб убезпечити моїх колег", - сказав прем'єр.

Володимир Путін, скріншот: YouTube
Володимир Путін, скріншот: YouTube

Водночас сам лідер Росії висловив надію, що прем'єр, попри коронавірусу, братиме активну участь в роботі по підтримці громадян і економіки. Окрім цього, Мішустін повідомив, що вже запропонував виконувати обов'язки глави уряду першому віце-прем'єру Андрію Белоусову.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський підписав закон про ринок землі в Україні, основні положення документу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Саакашвілі - віцепрем'єр — експрезидент Грузії назвав головні кроки у разі отримання посади.

Також "Знай.ua" писав, Грузія поставила Україні жорсткий ультиматум через Саакашвілі.