Український політик та лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко назвала президента України Володимира Зеленського та уряд фінансовими наркоманами, які стоять на колінах та просять гроші в МФВ.

Про таке вона розповіла під час політичного шоу "Право на владу", коментуючи теперішню ситуацію щодо спроби отримати Україною грошей від МВФ.

"Я можу чітко сказати, що зрозуміло одне: що уряд, президент та навіть більшість парламенту пішли шляхом збільшення боргів. І мало того, вони не просто збільшують борги, а вони навіть в бюджеті зняли ліміти. Тобто без обмежень вже можна збільшувати борги.

Фото зі студії

А це шлях в нікуди абсолютно. І кожен раз, знаєте, як фінансовий наркоман стоять навколішках, простягають руки і вимагають будь-що і за будь-яких умов хоч копійку. Але це зовсім неправильна політика. Правильна політика – це негайно розпочати переговори про реструктуризацію боргу", - заявила Тимошенко.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як живуть "бідні" слуги народу в багатій Швеції — без асистентів і авто.

Як повідомляв Знай.uа Дубінський знайшов відповідь, чому Нефьодов залишився в Кабміні.

Знай.uа писав, хто голосував за відкриття ринку землі: поіменний список.