Народний депутат від партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко внесла в свою електронну декларацію 150 мільйонів гривень. У поясненні було зазначено, що таку величезну суму політик отримала від американської компанії.

Про це в Telegram-каналі повідомив нардеп 8-го скликання і журналіст Сергій Лещенко.

"Тимошенко задекларувала, що 24 квітня 2020 року вона отримала еквівалент 148 мільйонів 345 тисяч 441 гривень від компанії Reid, Collins, Tsai LLP. Вид доходу – “компенсація шкоди, заподіяної політичними репресіями 2011-2014 років, отримана у США на стадії досудового врегулювання”. Інформацію про те, про якої компенсації йде мова і хто компенсував гроші Тимошенко, в публічних джерелах розшукати не вдалося. Пошуковик Google на момент цієї публікації (4 травня. – Ред.) не знаходить повідомлень у зв'язці слів “Reid, Collins, Tsai LLP” і “Україна” або прізвища “Тимошенко”, – зазначив Лещенко.

Він пояснив, що дохід від цієї ж компанії (Reid, Collins, Tsai LLP) в 2019 році декларував також депутат від партії Тимошенко Сергій Власенко.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"18 липня 2019 року він вказав отримання доходу в розмірі майже 57 мільйонів, а 19 липня отримання доходів у розмірі понад 57 мільйонів і майже 19 мільйонів. У кожному разі Власенко видом доходу вказав "іноземний дохід”. Ставши легальним мільйонером таким цікавим способом, Юлія Тимошенко нарешті зможе офіційно декларувати на себе майно і займатися благодійністю від власного імені", – підкреслив Лещенко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, втомлена Тимошенко грайливо розкинула ніжки на дивані.

Як повідомляв Знай. ua, топ секретів краси Юлії Тимошенко - як скинути 10 років без пластичних операцій.

Також Знай. ua писав, що Тимошенко назвала винних у розвалі економіки.