Народний депутат від партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко пояснила, звідки взялись мільйони в її електронній декларації. 150 мільйонів гривень - у поясненні зазначено, що таку величезну суму Тимошенко отримала у вигляді компенсації збитку. Про це вона написала на своїй facebook-сторінці.

Допис Тимошенко, фото: facebook
Допис Тимошенко, фото: facebook

"Щодо змін у моїй декларації. Так, днями я отримала грошову компенсацію збитку, заподіяного політичними репресіями 2011-2014 років, від президента США на стадії досудового врегулювання. Це свідчить про те, що Сполучені Штати – по-справжньому правова держава, і права людини для них не порожній звук, а справжня цінність. Чого не скажеш сьогодні про Україну. Мені вдалося добитися справедливості в цій справі, і це ще один доказ того, що в’язниця в 2011-2014 роках була політичною розправою наді мною. Так само я зможу незабаром встановити справедливість для кожного українця в нашій країні, якщо нарешті зможу на це по-справжньому впливати. Жоден злочин або несправедливість проти кожної людини не мають права залишатися некомпенсованими і непокараними!", - написала Тимошенко.

Відповідно до законодавства, я відразу задекларувала отриманий дохід. Інших подробиць не буде через законодавче регулювання у США щодо юридичних обмежень у справі.

Відомо, що раніше нардеп Лещенко показав, що Тимошенко задекларувала, що 24 квітня 2020 року вона отримала еквівалент 148 мільйонів 345 тисяч 441 гривень від компанії Reid, Collins, Tsai LLP. Вид доходу.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Він пояснив, що дохід від цієї ж компанії (Reid, Collins, Tsai LLP) в 2019 році декларував також депутат від партії Тимошенко Сергій Власенко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, втомлена Тимошенко грайливо розкинула ніжки на дивані.

Як повідомляв Знай. ua, топ секретів краси Юлії Тимошенко - як скинути 10 років без пластичних операцій.

Також Знай. ua писав, що Тимошенко назвала винних у розвалі економіки.