Президент Білорусі Олександр Лукашенко попросив громадян країни не сидіти вдома "розвісивши соплі", а гуляти на вулиці, щоб бути "здоровою людиною".

Таку дивну заяву Лукашенко зробив під час відвідання республіканського полігону для випробувань мобільних машин у вівторок, 5 травня.

"Ми витримаємо. Ми вистоїмо. Головне, щоб ми поводили себе так, як зараз ведемо. Люди розуміють, що сьогодні якщо ти вже цілувався з кимось, то цілуйся далі.

Не лізь, якщо ти мужик, до іншої жінки. Ну потерпи місяць! Якщо ти десь терся там у сім'ї – залишся в сім'ї. Вийди на вулицю, катайся на велосипеді, продихайся гарненько, щоб легені запрацювали як слід. Це ж хвороба легенів.

Ну а коли ти сидиш вдома, опустивши руки, соплі розвісивши, ну якою ти будеш здоровою людиною? Я вже давно казав вам, жити тим життям, яким ми жили і не лізти на рожен", - сказав лідер Білорусі.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лукашенко назвав справжню причину страждань людей від вірусів – "Треба захищати болота".

Як повідомляв портал Знай.uа, Лукашенко на тлі пандемії коронавірусу влаштує грандіозний парад на 9 травня – "Старих треба...".

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський відмовився підтримати Лукашенка, Білорусь залишиться з Путіним сам на сам.