Президент Білорусі Олександр Лукашенко дав рекомендації по профілактиці коронавіруса. Про це він розповів під час відвідування полігону Об'єднаного інституту машинобудування, повідомляє білоруський портал REFORM.by.

Лукашенко зазначив, що в питанні профілактики інфікування коронавірусом, білоруси ведуть себе в цілому відповідально і дотримуються соціальне дистанціювання. При цьому у президента своє, досить цікаве уявлення про дистанціюванні.

"Якщо ти вже цілувався з кимось, то цілуйся далі. Не лізь там, якщо ти мужик, до іншої жінки і так далі. Ну потерпи місяць. Якщо ти десь терся там у сім'ї, залишся в сім'ї", - сказав Лукашенко.

Раніше Лукашенко давав своєрідні рекомендації про боротьбу з коронавірусом. Він пропонував боротися з хворобою трактором, горілкою, сухий сауною, грою в хокей, вершковим маслом, свіжим повітрям і багаттям диму, з допомогою лісів і боліт.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Раніше повідомлялося, що днями президент Беларуси запросив Володимира Зеленського та Володимира Путіна на парад до Дня перемоги, який там не скасували навіть незважаючи на пандемію коронавіруса. В Офісі українського президента вже відповіли на це запрошення. Про це повідомляє «Радіо Свобода» з посиланням на директорат з питань інформаційної політики Офісу президента.

Так, там зазначили, що президент України Володимир Зеленський не поїде 9 травня на парад до Дня перемоги в Білорусь. "В Україні – карантин. Глава держави поки не здійснює закордонних візитів", - заявили в ВП.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський відмовився підтримати Лукашенка, Білорусь залишиться з Путіним один на один.

Як повідомляв Знай. ua, Лукашенко запросив Зеленського і Путіна разом відзначити День перемоги.

Також Знай. ua писав, що Лукашенко дав напуття білорусам.