Чергова депутатка вигуляла на роботі дорогий модний лук, який не по кишені простим українцям.

Нардепка від "Слуги народу" Юлія Діденко, яка очолює підкомітет з питань оподаткування доходів фізичних осіб, заявилась на роботу з елітною сумочкою з нової колекції Yves Saint Laurent та в червоних черевичках Casadei.

В такому "обмундируванні" її помітили по дорозі на засідання парламенту 13 травня. Про це написала журналіст Анна Стешенко в Facebook

"Локація - по дорозі на позачергове засідання Верховної Ради 13 травня. В руках - дуже впізнавана сумка з нової колекції YSL. Таку в інших кольорах можна без проблем придбати за 1650 євро або в ще одному брендовому магазині України до 48 069 грн (при середній зарплаті депутата в 40 тис. грн). На ніжках - червоні черевики Casadei з впізнаваним аксесуаром на носку. Черевички зі старої колекції, спочатку коштували 25 200 грн. Зараз на знижку такі в синьому кольорі - всього то за 12 600. Сущі копійки для "слуг", очевидно", - написала Сешенко.

Журналістка прикріпила фото, зроблені парламентським фотографом Яном Доброносовим.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Разом з фото "служниці народу" журналістка таож розмістила скріншоти з сайтів магазинів, де можна придбати таку сумку та взуття:

Зазначимо, що Юлія Діденко пройшла в Раду під 32-м номером у списку партії "Слуга народу". До того, як стати депутаткою, 42-річна жінка більше 10 років займалася підприємницькою діяльністю.

Сама вона з Донецька, але з 2009-го року працювала в Одесі, зокрема, в готельній галузі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ще одна "служниця народу" вигуляла в Раді сумку Dolce&Gabbana вартістю майже дев’ять мінімалок

Як повідомляв портал Знай.ua, гламурна "служниця народу" Аллахвердієва засвітила елітний аксесуар

Також Знай.ua писав, "служниця народу" Кінзбурська прийшла в Раду з сумкою Прада за 63 тисячі