Президент України Володимир Зеленський за квітень отримав значно меншу заробітну плату, аніж його прес-секретарка Юлія Мендель та керівник ОП Андрій Єрмак.

Про це йдеться у відповіді Державного управління справами на запит Українських Новин.

Як відзначається, за квітень зарплата українського лідера склала 28 тис. гривень, в той час, як зарплата керівника Офісу Президента Андрія Єрмака за квітень склала 42,2 тис. гривень, а прес-секретаря Юлії Мендель - 46,2 тис.

Зеленський, фото: Офіс президента
Зеленський, фото: Офіс президента

"Заробітна плата Президенту України Володимиру Зеленському в квітні 2020 року нарахована в розмірі посадового окладу 28 000 гривень", - сказано в ньому.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто зауважити, що з квітня і до завершення карантину зарплата посадових осіб державних органів влади обмежена 47 230 гривнями, проте Зеленського ці зміни не торкнулися, оскільки його зарплата обмежена окладом, який менше зазначеної суми.

Фото: Українські новини

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Україні пропонують ввести нове державне свято, яке передбачає возвеличення лідер держави. Так, мова йде про День президента, який пропонують святкувати в День народження Віктора Ющенка.

Як повідомляв портал "Знай.ua", чи відбере ПЦУ в МП Києво-Печерську лавру? Зеленський дав відповідь

Також "Знай.ua" писав, що Володимир Зеленський нагадав військовим їх роль в Україні.