Колишнього заступника Уляни Супрун, яка займала посаду голови українського МОЗ, звинуватили в експериментах над українцями. На питання Юлії Володимирівни дуже обурилася нардеп Стефанишина, що медреформу не було проведено раніше.

Народний депутат України від партії "Голос" і колишня заступник глави Моз Ольга Стефанишина дорікнула Юлію Тимошенко у небажанні проводити медреформу, коли була прем'єр-міністром. Слова докору прозвучали в ефірі програми "Свобода слова". Про це пише Telegram-каналу Pavlosky news.

У свою чергу лідер "Батьківщини" заявила, що при ній під час фінансової кризи 2009 року будь-які виплати не зупинялися, тоді як при Уляні Супрун лікувалися тільки ті, у кого є гроші. Тимошенко заявила про необхідність продовжувати медреформу на базі страхової медицини, виступивши проти того, щоб "за гранти робили експерименти над нашою країною".

У передачі також брав участь міністр Максим Степанов. Він в черговий раз нагадав, що до другого етапу медреформи майже тисяча лікарень залишилася без належного фінансування.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тимошенко розкрила містичне походження української вишиванки.

Як повідомляв Знай.uа Тимошенко вислизнула відпочити на карантині - з Власенком на Львівському курорті.

Знай.uа писав, Тимошенко пропонує провести аудит корупційних оборудок в "Укрзалізниці".