Про це заявив голова Профспілки таксистів Василь Попик.

Він зазначив, що частка палива в тарифі на послуги таксистів перевищує 50%, і якщо уряд підвищить акциз на скраплений газ, таксисти змушені будуть підняти ціни на перевезення пасажирів.

«Ми, як таксисти, сьогодні їздимо на газу, очевидно з якої причини. Тому що газ десь в два рази дешевше. Тому, якщо це рішення завтра підніме ціни на газ, відповідно, ми, звичайно, виступаємо проти. Тобто, нам це не подобається, тому що це реально вдарить по нашому бізнесу. Ми змушені будемо піднімати ціни», - сказав Попик.

Нагадаємо, ЗМІ повідомили, що Міжвідомча комісія з міжнародної торгівлі при Мінекономіки зняла з порядку денного розгляд питання про додаткові акцизи і квоти на скраплений газ і дизельне паливо. У міністерстві зазначили, що рішення потребує доопрацювання і буде включено до порядку денного наступного засідання комісії.

Раніше голова організації "АвтоЕвроСила" Олег Ярошевич заявив, що автомобілісти готові вийти на акцію протесту під кабмін, щоб не допустити підвищення акцизу на зріджений газ і введення мита на дизпаливо.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще